Vuokrausehdot

Päivitetty 18.10.2023

Laskijanlinna-lomahuoneiston varaamisessa, tilaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa noudatetaan seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat sitomaan kumpaakin osapuolta, kun asiakas on tehnyt varauksen lomahuoneiston vuokraamisesta. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen henkilö. Palvelun myyjänä ja vuokranantajana toimii lomahuoneiston omistaja.

Lomahuoneiston varaaminen

Lomahuoneiston majoitusvaraus on vahvistettu, kun majoitushinta on kokonaisuudessaan maksettu. Koko vuokrahinta tulee suorittaa kerralla. Asiakas voi tehdä varauksen online-palvelussa, osoitteessa https://www.laskijanlinna.fi

Maksunvälittäjä

Maksunvälittäjäpalveluna online-palvelussa käytetään Stripeä, jonka kautta majoituksen voi maksaa käyttämällä pankki- tai luottokorttia. Maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla näkyy Laskijanlinna Ylläs tai lyhenteenä LL YLLÄS.

Peruutukset

Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti, mielellään sähköpostilla, vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut vuokranantajalle. Peruutuskulut määrittyvät peruutuksen saapumisen ajankohdan mukaan seuraavasti:

  • Kun vuokrauksen alkuun on yli 5 viikkoa: Peruutuskulut ovat 30% kokonaisvuokrasta.
  • Kun vuokrauksen alkuun on 3-5 viikkoa: Peruutuskulut ovat 80% kokonaisvuokrasta.
  • Kun vuokrauksen alkuun on alle 3 viikkoa: Peruutuskulut ovat 100% kokonaisvuokrasta.

Vuokranantaja suosittelee asiakasta ottamaan matkavakuutuksen, joka äkillisissä perumistilanteissa voi kattaa matkan peruuntumisesta aiheutuvia kustannuksia.

Vuokranantajan oikeus perua varaus

Ylivoimaisen esteen tilanteissa eli ns. Force majoure -tilanteissa vuokrantantajalla on oikeus perua varaus ja tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Vuokranantajalla on tällöin velvollisuus viipymättä ilmoittaa tilanteesta asiakkaalle.

Virheelliset hintatiedot

Selkeästi virheellisesti ilmoitettu hintatieto ei sido vuokranantajaa. Tällaisena pidetään esimerkiksi tilannetta, jossa palvelun hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen matalana suhteessa yleiseen hintatasoon. Vuokranantajan tulee tällöin 7 päivän kuluessa varauksesta ilmoittaa virheellisestä hintatiedosta asiakkaalle, perua varaus ja palauttaa asiakkaan maksama vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Saapuminen majoituskohteeseen ja avaimet

Vuokranantaja lähettää asiakkaan toimittamaan sähköpostiosoitteeseen ajo-ohjeet sekä tiedot avaimen noutamisesta. Mikäli asiakas kadottaa avaimen, hän on korvausvelvollinen lukkojen sarjoittamisen kustannusten osalta. Asiakas on velvollinen maksamaan ulko-oven avauksesta aiheutuvat kustannukset, mikäli asiakkaasta johtuvista syistä lomahuoneiston ulko-ovi tullaan avainpalvelun toimesta avaamaan.

Tulo- ja lähtöajat

Jos vuokranantaja ei ole tapauskohtaisesti toisin ilmoittanut, lomahuoneistoon voi saapua klo 18:00 alkaen. Lähteminen tapahtuu lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.

Lemmikit

Lomahuoneistossa ei ole sallittua pitää lemmikkieläimiä ilman vuokranantajan etukäteen myöntämää lupaa.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty lomahuoneistossa. Tupakoinnista sisätiloissa peritään 1000 € siivouskulu.

Loppusiivous

Lomakohteen vuokraukseen sisältyy aina loppusiivous. Loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus ja palautus astiakaappiin eikä roskien vienti. Elintarvikkeet tulee viedä pois tai toimittaa jätepisteeseen. Asiakkaan on lisäksi vietävä pois tyhjät pullot ja palautettava huonekalut alkuperäisille paikoilleen. Vuokranantajalla on oikeus periä asiakkaalta lisämaksu mikäli normaali ns. vaihtosiivous ei riitä ja huoneistoon on kohdistettava lisäsiivousta.

Sähköauton lataus

Sähköauton lataus on mahdollista ja sallittua huoneiston autotallissa. Vuokranantaja on merkinnyt pistorasian, josta onnistuu 1 x 16 A hidas lataus. Lataamisesta ei peritä lisämaksua.

Kiinteistön pysäköintipaikka ja tontti

Lomahuoneiston yhteydessä on maksuton kiinteistöosakeyhtiön 8-paikkainen pysäköintipaikka, jossa saa vuokrauksen ajan säilyttää ajoneuvoa ja normaalikokoista kevytperäkärryä. Parkkipaikalla vuokrauksen ajan säilytettävien ajoneuvojen tulee mahtua parkkiruutuun.

Teltan pystyttäminen kiinteistön tontille on kiellettyä ilman kiinteistöosakeyhtiön lupaa. Paljun, asuntovaunun tai asuntoauton tuominen kiinteistön tontille on kiellettyä ilman kiinteistöosakeyhtiön lupaa.

Vahingot

Majoituskohde irtaimistoineen tarkastetaan aina vuokrauksen jälkeen. Asiakas on täysimääräisesti korvausvelvollinen koskien majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamiensa vahinkojen osalta.